Michiel Kroes

Ik ben geboren in 1974 en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Den Bosch.
Voordat ik startte met de opleiding Fysiotherapie heb ik eerst aan de Academie Lichamelijke Opvoeding gestudeerd in Groningen. Bij deze opleiding word je opgeleid tot Leraar Lichamelijke Opvoeding. Daarnaast heb ik me bekwaamd in het lesgeven in alle takken van sport zoals atletiek, zwemmen, judo, bewegen op muziek en turnen.
Mijn hoofdspecialisatie binnen al deze sporten is tennis geweest. Gedurende deze opleiding werd een belangrijke basis gelegd voor mijn passie : de bewegende mens.

Na het afronden van Academie Lichamelijke Opvoeding heb ik lange tijd gewerkt als gymleraar op diverse basisscholen in zogenaamde achterstandswijken in Utrecht en in de avonduren gaf ik tennislessen. Dit heb ik vele jaren met erg veel plezier gedaan. Naast mijn werkzaamheden in de sport ben ik gaan studeren aan de deeltijd opleiding Fysiotherapie bij Thim van de Laan. Deze opleiding heb ik in 2002 met succes afgerond.
Na de opleiding Fysiotherapie heb ik nog diverse specialisaties gevolgd zoals:
1) Arbeidsfysiotherapeut (geregisteerd bij NVBF),
2) Runningtherapeut (lid van Stichting Runnintherapie Nederland)
3) Physical Rehabilitation Trainer (IAS = internatonal academy of sportscience)
4) Longfysiotherapeut (1 opleiding bij NPI, nederlands paramedisch instituut en 1 praktijkcursus bij longrevalidatiecentrum Dekkerswald)
5) Dry Needling opleiding in Domburg (www.dryneedling.nl)
Alvorens ik in 2004 ben gestart met mijn eigen praktijk heb ik ervaring opgedaan bij FysioFitness Visscher in Groenekan.
Als fysiotherapeut vind ik het een grote uitdaging om mensen te begeleiden / stimuleren tot een gezonde actieve levensstijl.

UPDATE CORONA VIRUS:

Fysiotherapie Michiel Kroes is geopend voor videoconsulten.
De afgelopen 2 weken hebben wij kennisgemaakt met deze manier van behandelen en we zijn daar enthousiast over.
Ook de patiënten die wij hebben behandeld zijn zeer tevreden over de mogelijkheden.
Dus, heeft u klachten en wilt u adviezen en een oefenprogramma op maat om het herstel te bevorderen, neem dan contact met ons op: 06-51060625 of info@fysiokroes.nl
In verband met de coronacrisis zijn behandelingen in de praktijk niet mogelijk tot en met in ieder geval 28 april.
Wij wensen u heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen u weer terug te zien zodra de praktijk weer open kan zijn

Vriendelijke groet,
Michiel Kroes en Caspert van Mierlo