Michiel Kroes

Ik ben geboren in 1974 en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Den Bosch.
Voordat ik startte met de opleiding Fysiotherapie heb ik eerst aan de Academie Lichamelijke Opvoeding gestudeerd in Groningen. Bij deze opleiding word je opgeleid tot Leraar Lichamelijke Opvoeding. Daarnaast heb ik me bekwaamd in het lesgeven in alle takken van sport zoals atletiek, zwemmen, judo, bewegen op muziek en turnen.
Mijn hoofdspecialisatie binnen al deze sporten is tennis geweest. Gedurende deze opleiding werd een belangrijke basis gelegd voor mijn passie : de bewegende mens.

Na het afronden van Academie Lichamelijke Opvoeding heb ik lange tijd gewerkt als gymleraar op diverse basisscholen in zogenaamde achterstandswijken in Utrecht en in de avonduren gaf ik tennislessen. Dit heb ik vele jaren met erg veel plezier gedaan. Naast mijn werkzaamheden in de sport ben ik gaan studeren aan de deeltijd opleiding Fysiotherapie bij Thim van de Laan. Deze opleiding heb ik in 2002 met succes afgerond.
Na de opleiding Fysiotherapie heb ik nog diverse specialisaties gevolgd zoals:
1) Arbeidsfysiotherapeut (geregisteerd bij NVBF),
2) Runningtherapeut (lid van Stichting Runnintherapie Nederland)
3) Physical Rehabilitation Trainer / Sportfysiotherapeut (IAS = internatonal academy of sportscience)
4) Longfysiotherapeut: aangesloten bij chronisch ZorgNet
5) Claudicatio intermittens / etalagebenen aangesloten bij Chronisch ZorgNet
6) Corona Therapeut aangesloten bij Chronisch Zorgnet
7) Dry Needling opleiding in Domburg (www.dryneedling.nl)
8) Atheltic Skills Model (www.athleticskillsmodel.nl)
Alvorens ik in 2004 ben gestart met mijn eigen praktijk heb ik ervaring opgedaan bij FysioFitness Visscher in Groenekan.
Als fysiotherapeut vind ik het een grote uitdaging om mensen te begeleiden / stimuleren tot een gezonde actieve levensstijl.