Caspert van Mierlo

Via deze weg wil ik me graag aan u voorstellen. Ik ben Caspert van Mierlo, geboren in Den Bosch in 1978. Sinds 3 jaar woon ik in Berlicum.
Mijn opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd in Amsterdam waar ik in 2005 afstudeerde. Daarvoor deed ik de CIOS opleiding in Arnhem.
Vrij snel daarna ben ik als zelfstandige fysiotherapeut gaan werken en heb 10 jaar lang in een praktijk gewerkt met o.a. chiropractie. Deze periode heeft mij grotendeels gevormd tot de therapeut die ik nu ben. Oog voor lichamelijke klachten maar ook voor de patiënt en zijn of haar verhaal.
In 2011 ben ik in Breda afgestudeerd als Kinderfysiotherapeut.

Mijn grote passie zijn mijn 2 dochters van 4 en 6 jaar oud. Daarnaast ben ik fanatiek binnen het basketbal als speler en coach op landelijk niveau.

Ik ben blij dat ik de kans krijg om binnen de praktijk van Michiel Kroes mee te helpen aan het behandelen van lichamelijke klachten en daarnaast het verder uitbouwen van de praktijk met de kinderfysiotherapie als extra specialisme.

UPDATE CORONA VIRUS:

Fysiotherapie Michiel Kroes is geopend voor videoconsulten.
De afgelopen 2 weken hebben wij kennisgemaakt met deze manier van behandelen en we zijn daar enthousiast over.
Ook de patiënten die wij hebben behandeld zijn zeer tevreden over de mogelijkheden.
Dus, heeft u klachten en wilt u adviezen en een oefenprogramma op maat om het herstel te bevorderen, neem dan contact met ons op: 06-51060625 of info@fysiokroes.nl
In verband met de coronacrisis zijn behandelingen in de praktijk niet mogelijk tot en met in ieder geval 28 april.
Wij wensen u heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen u weer terug te zien zodra de praktijk weer open kan zijn

Vriendelijke groet,
Michiel Kroes en Caspert van Mierlo